AĞRI / DİYADİN - Karapazar Ortaokulu

Karapazar Ortaokulu

.
Adres
KARAPAZAR KÖYÜ KARAPAZAR KÜME EVLERİ KARAPAZAR ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 119 DİYADİN / AĞRI
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın, İstiyoruz ki… Okulumuzda bulunan öğrencilerimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz, Karapazar İlköğretim Okulu´nda olmaktan büyük gurur duysun, İstiyoruz ki… Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi ve “ en iyi “ olsun.
Misyon
BİZ… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyan, kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci, veli, çalışan ve çevrenin beklentilerine cevap vermek ve etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için VARIZ. Bizim misyonumuz budur.
Öğretmen servisi mevcuttur.
Taşımalı Köy Okulu
Ağrı/ Diyadin Karapazar Ortaokulu
İlçe merkezine 16 km, il merkezine 50 km uzaklıktadır.