AĞRI / DİYADİN - Karapazar Ortaokulu

Ekm

Okul - veli ilişkilerini geliştirmek, öğrencilerimizin durumunu görüşmek varsa sıkıntıları tespit etmek amacıyla veli ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Misavirperverlikleri için kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz 'Sporumu Yapıyorum Dersime Giriyorum Projesi' kapsamında her sabah egzersiz hareketlerinin ardından derslerine giriyorlar.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizin velileriyle LGS hakkında bilgilendirme, çalışmaların özeti, öğrencilerimizin okuldaki ve evdeki durumları hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Özlem BOZBOĞA, Amed GÖNEÇ, Bilal SARBOT, Gamzenur SARBOT'tan oluşan münazara ekibimiz okullararası münazara yarışmasında ilçe ikincisi oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmaya hazırlanmalarını sağlayan Türkçe öğretmenlerimiz Nurbanu ŞEHİTOĞLU, Gizem ORMAN ve Fatma YALÇIN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Eğrtim - Öğretim yılının sonunda öğrencilerimizle senenin yorgunluğunu atmak, güzel havanın tadını çıkarmak için piknik etkinlikleri yaptık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, Karapazar Ortaokulu ailesi olarak iyi tatiller dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Sabri TURAN okullararası satranç turnuvasında ilçe ikinci oldu. Öğrencimize ödülünü sayın kaymakamımız Mustafa KARAALİ verdi. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün olan ve gençlere armağan edilen bayramımız okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla öğrencilerimizin durumlarını görüşmek, yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla veli toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.